El jove jugador del Figueres, Pedro del Campo, va posar fi a 44 partits seguits jugant amb la Unió ara fa dues jornades. El migcampista figuerenc, que va reaparèixer el diumenge passat davant el Morell (1-1), és el futbolista que més minuts ha disputat amb la samarreta blanc-i-blava després de la refundació.

Per com va anar el partit, consideren bo l'empat?

Vam acusar la superioritat física d'un equip jove i ràpid i amb la nostra falta d'encert ens vam trobar amb el marcador en contra. L'esforç ens va donar un punt molt positiu.

Edu Vílchez va dir que van haver de variar el seu joc i que el Morell els va impedir jugar. Com ho va veure?

Hi coincideixo. Va defensar molt bé totes les passades interiors i ens va obligar a realitzar un joc més directe que altres vegades.

Continuen sent invictes. Què li diu aquest fet?

Que hem fet una molt bona pretemporada i que la idea de joc és molt clara. Si seguim amb aquesta solidesa defensiva de tot l'equip perdrem pocs partits.

Fa dues jornades es va perdre el partit per lesió i diumenge va ser substituït. Se li deu fer estrany, tenint en compte els minuts que acumul•la amb la Unió.

La setmana passada només vaig entrenar dos dies atesa la sobrecàrrega, per això no estava en condicions de jugar tot el partit. Espero millorar aquesta setmana.

Es queda un any més al club tot i que de ben segur que haurà rebut alguna oferta de Segona B. Què ha valorat a l'hora de quedar-se a Figueres?

M'ha format com a jugador i com a persona, i és un orgull defensar la meva ciutat. M'hi trobo molt bé, gràcies a les grandíssimes persones que formen el club. Som una família.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.