Boran Minic, conegut com a Botxi, ha fitxat aquest estiu pel Peralada després de tota una vida a l’Escala. Nascut a Sarajevo (Bòsnia) fa 22 anys, viu en el municipi escalenc des que era un nadó. L’estrena a Tercera Divisió li està sortint rodona: titular a l’eix central en els tres partits de lliga.

El van canviar per primer cop el diumenge passat al minut 52.

Tenia alguna molèstia a l’abductor, me’l notava carregat, tot i que volia continuar jugant. En principi suposo que podré jugar al camp de l’Europa.

És el seu primer any a Tercera i sempre ha estat titular.

La veritat és que m’he adaptat molt bé. Abans d’iniciar la pretemporada ja em vaig entrenar pel meu compte amb un preparador físic. Em sento còmode amb en Lluc, però també amb en Murga i l’Argi quan hi he jugat a la pretemporada, tenen molta experiència.

A l’equip li costa marcar gols, però també en reben pocs.

Concedim poques ocasions. Els dos gols que ens han marcat provenen de jugades individuals que són difícils de defensar.

Li ha costat adaptar-se? Coneixia els entrenadors?

No, el que noto és que a Primera Catalana els partits potser estaven més descontrolats i la Tercera Divisió és més tàctica. No coneixia l’Arnau i en Punsí, els entrenaments que preparen són espectaculars.

La Tercera ja va estar a punt de trepitjar-la l’hivern passat.

Vaig tenir una oferta del Figueres per Nadal, però no em van agradar les maneres i jo estava il·lusionat a l’Escala, veníem de fer una primera volta molt bona.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.