El davanter de la Unió Javi Revert només ha necessitat dos partits per veure porteria. A més, Revert ho va fer en tres ocasions firmant així el primer hat-trick del grup aquesta temporada. L’ex del Palamós és una assegurança i és una peça indispensable en la fase ofensiva de l’equip figuerenc.

Edu Vílchez va ressaltar la confiança que ha de donar guanyar contra el vigent campió. Fins a quin punt és important?

Sempre que ve el campió a casa pots tenir alguna relliscada. Guanyar així dóna molta moral per afrontar els següents partits amb confiança. Ara no ens passa com l’any passat, quan vam perdre els dos primers partits i teníem la pressió d’anar als camps amb zero punts. Anirem al camp del Vilafranca amb molta moral.

El fet de golejar l’Ascó demostra que la Unió és un dels clars favorits aquest curs?

Cada partit és una història diferent. Si demà tornéssim a jugar contra l’Ascó el resultat potser seria diferent. Sí que tenim un bon equip, i si fem les coses bé podem guanyar qualsevol rival. No per guanyar 3 a 0 a l’Ascó hem de vèncer a tot arreu. Ens hem d’esforçar igual.

Quins avantatges presenta l’equip respecte a la temporada passada?

La temporada passada vam començar amb un equip nou i sempre t’has d’acoblar una mica més. També vam tenir problemes amb la disponibilitat dels davanters i va haver-hi el canvi d’entrenador. Ara la majoria ja portem un any junts i tots sabem com treballa l’Edu. Per tant, les coses són més fàcils.

Per què passarà mantenir la dinàmica del tram final del curs passat, que us va dur al play-off?

Que ningú pateixi lesions; serà bo per la continuïtat. Si encadenem bons resultats tot anirà bé. També, la dinàmica de joc seguirà sent igual per sobre dels resultats. El míster creu que el que ens porta a guanyar és el joc que volem desenvolupar.

Va ser el màxim golejador de l’equip amb 16 gols i a la segona jornada ja ha firmat un hat-trick. Té la sensació de superar encara més la xifra, aquest any?

L’any passat vaig tenir la mala sort de no fer la temporada, tot i que vaig acabar agafant el ritme. En alguns encara no estava en plena forma. El futbol és molt capritxós i mai saps què pot passar. Cada partit és diferent i és difícil dir-ho. Si vaig jugant i no tinc lesions espero aconseguir-ho. Estar disponible i ajudar és el més important.