La jornada 3 de Tercera Divisió tindrà el Vilafranca-Figueres (diumenge, 18 h) i el Peralada-Prat (diumenge, 17 h) com a representació altempordanesa. Els unionistes -quatre punts en dues jornades- van golejar el dissabte passat l'Ascó (3-0) i els peraladencs van sumar el primer punt el diumenge a Terrassa (0-0).

El Vilafranca és un dels equips amb qui el Figueres va tenir el quàdruple empat pel play-off. Els penedesencs s’han reforçat amb homes com Sergi Moreno, jugador del Figueres el curs 2012/13 (11 partits i 2 gols). El tècnic, Ivan Moreno, s’ha quedat, així com el veterà pitxitxi Santi Triguero o l’exunionista Bernat Puig (26 partits i 2 gols a la 2013/14). “Crec que estarà a dalt, a més de Triguero tenen un jugador que m’encanta que és Oribe”, apunta Edu Víchez, tècnic del Figueres.

Per la seva part, després de quedar-se a les portes de la promoció, el Prat va apostar per fitxar l’entrenador Pedro Dólera, de l’Europa. Els del Baix Llobregat -colíders amb sis punts- també han pescat a la gespa del Nou Sardenya amb Putxi, Rosillo i Javi Lara, a més de fitxar Elhadji o Fede Bessone.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.