Golejar 3-0 l'Ascó, el campió de Tercera Divisió, era per celebrar-ho com déu mana. A més, era el primer triomf del curs, a la segona jornada, i els jugadors del Figueres no es van contenir en el vestidor. Un vídeo penjat per Chicho, central figuerenc, en el seu compte de Twitter va crear sensació a les xarxes socials. La celebració és calcada a la que els darrers dies ha donat a conèixer el Rosenborg de Noruega, tot passant de la calma a l’eufòria.

En aquest cas, l’unionista Javi Revert comença, calmat, a colpejar, a poc a poc, en una taula que hi ha el vestidor. La resta de companys -asseguts al banc- repiquen les botes de futbol que tenen a les mans i després comencen a saltar i a cridar. L’“Oh Rosenborg” que canten els noruecs és canviat, a Vilatenim, per “Oh Unió”. “Un dia vam veure el vídeo al vestuari, ens va agradar i vam dir que a la primera victòria ho faríem. A Cerdanyola, ens havíem quedat amb les ganes”, explica Chicho, segon capità del Figueres i un dels pesos pesants de l’equip.

Si Revert lidera aquesta celebració, el defensa gironí guia un altre festeig que s’inspira en l’afició del Panathinaikos de bàsquet, de Grècia. En aquest cas, la versió dels jugadors unionistes gira al voltant del càntic “Estem aquí per fer feliç a tot el món”, que ha servit perquè el club en fes ús en forma de hashtag a Twitter.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.