El Peralada d'Arnau Sala va sumar a Terrassa el primer punt de la temporada, després de la derrota del passat cap de setmana davant el Granollers. Els altempordanesos van tenir bones ocasions per emportar-se els tres punts cap a casa però entre Barragán i la poca precisió als metres finals van condemnar els peraladencs a sumar només un punt que, això sí, els permet estrenar-se.

La primera part va ser molt igualada i on van mancar les ocasions de gol per una banda i per l'altra. Els primers minuts de partit van ser pel conjunt local, que ferit per la dolorosa derrota del passat cap de setmana al camp de l'Europa, volia aixecar-se davant la seva afició. Tot i el domini inicial del conjunt egarenc, la primera ocasió no va arribar fins passat el primer quart d'hora de joc, quan Ureña va poder desviar un xut perillós del conjunt local.

A partir del minut 25 de partit, el Peralada es va acostumar a les mides del terreny de joc i al rival i va començar a generar més i a arribar amb perill a la porteria vallesana. Marc Mas, l'home referent de l'equip, va fer lluir a Barragán després d'un fort xut. Poc després, Aleix Feixas, ahir titular, va aconseguir desfer-se dels seus defenses amb molta habilitat però Barragán va tornar a aparèixer per salvar el seu equip del primer gol del partit.

A la represa, la tònica va ser similar a la primera meitat, amb un Terrassa que va gaudir de les primeres oportunitats. Javi González va ser el primer en avisar, però el seu xut el va aturar bé Ureña, molt segur sota pals. Posteriorment, el Terrassa va tornar a avisar però a mesura que passaven els minuts, la seva insistència es diluïa. El Peralada, en canvi, s'animava quan s'apropava a l'àrea egarenca i Guillem Cornellà, primer amb un xut de falta i posteriorment amb un xut des de fora la zona de càstig, va causar suspens als espectadors reunits a l'estadi Olímpic de Terrassa. Barragán, un dels jugadors més destacats del partit, va tornar a aparèixer per desviar un xut d'Aleix Feixas. Al tram final del partit i amb els dos equips físicament bastant tocats, ni Terrassa ni Peralada van fer una passa endavant per intentar anotar un gol que hagués suposat la victòria i els primers tres punts de la temporada.

El proper partit del conjunt d'Arnau Sala i Xavi Punsí serà el proper diumenge a casa davant el Prat, actual líder de la categoria després de derrotar ahir l'Europa (2-0). El conjunt potablava arribarà en forma a Peralada.