Després del Cerdanyola 0 Figueres 0 i del Peralada 0 Granollers 1, els dos equips altempordanesos de Tercera Divisió busquen el primer triomf de la temporada a la jornada 2. Per una part, l'equip d'Edu Vílchez rep l'Ascó (aquest dissabte, 20 hores), mentre el d'Arnau Sala i Xavi Punsí juga a Terrassa (diumenge, 19 h).

L’Ascó es presenta a l’Estadi de Vilatenim aquest dissabte a les 8 del vespre com a vigent campió de Tercera Divisió, si bé no l’hi va valdre l’ascens a Segona Divisió B. Els nois que segueix entrenant Miguel Rubio tornen a ser els favorits al títol i han renovat bona part del seu bloc, en què destaquen els davanters Asier Eizaguirre i Virgili. Els ebrencs conserven el migcampista Ivan Cristino, que va jugar al Figueres la temporada 2013/14 (34 partits i 4 gols). En el debut, dissabte passat, l’Ascó va superar el Vilafranca (3-1), un altre dels candidats a estar a dalt.

Per la seva part, el Terrassa és un equip nou que el curs passat, tot i els problemes econòmics i institucionals, va fregar el play-off. Enguany ha renovat sis jugadors i el tècnic, David Pirri. D’entre les altes destaquen el davanter Aaron Bueno, el porter Barragán (Manlleu), Zambudio (Vilafranca) i Boniquet (Cornellà), però l’hi han marxat puntals com Batanero, Jaime, Merchán i Maldonado. El debut va ser decebedor: 5-0 amb l’Europa i expulsió d'Uri Serra.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.