El Peralada ha cedit, aquest diumenge al vespre, en el primer partit de la temporada de Tercera Divisió davant el Granollers, nouvingut a la categoria. La manca d´encert ha acabat passant factura als empordanesos, que han vist com el 0-1 de Didi al minut 31 ja acabaria sent definitiu.

El Granollers va començar avisant amb xuts de Cano i Roger Martínez, però a partir del quart d´hora el Peralada va despertar, amb un u contra u de Jaume Duran que Ortega va desviar a córner i un tir alt de Marc Mas, molt actiu, després d´una jugada d´estratègia des de la cantonada. L´ex del Badalona va mostrar perquè és l´home que ha d´estirar el carro ofensiu i va fer lluir el porter visitant amb un xut sec des de fora de l´àrea. Ara bé, quan els verd-i-blancs inquietaven més l´àrea contrària va arribar el 0-1, obra de l´ex del Santboià Didi, amb un llançament amb la cama esquerra ajustat al pal esquerre d´Ureña, que no va arribar-hi per poc. Abans del descans, els locals van reclamar un penal per una clara agafada de la samarreta a Jaume Duran.

El Peralada no va parar d´intentar-ho a la represa. Aleix Feixas, que acabava d´entrar, no va poder culminar una incursió seva per la banda esquerra i un llançament de falta de Cornellà, el segon que intentava, era rebutjat per Ortega. Un cop de cap de Mas després d´una centrada de Duran tornava a posar setge la porteria rival, però sense sort. L´entrada de Kike Sánchez, que havia arribat aquesta setmana cedit per l´Olot, va donar aire fresc en atac i Arnau Sala i Xavi Punsi van acabar apostant per tres centrals, en què el migcampista Guillem Cornellà va anar a recolzar Botxi i Lluc Banús. Una nova centrada, en aquest cas de Kike, no va ser ben connectada per Mas, però la més clara va ser per a Feixas, que es va quedar tot sol davant Ortega després d´una badada defensiva, però va errar. El Granollers d´Albert Garcia, sense senyals de vida a la segona meitat, va perdonar el 0-2 amb un xut de Bauli que Ureña va enviar a córner providencialment abans del final del partit.

PERALADA: Ureña, Argi (Kike Sánchez, 59´), Mate (Tidiane, 74´), Lluc Banús, Botxi, Albert Moñino, Sergi Garcia, Guillem Cornellà, Marc Mas, Jaume Duran i Litus Sala (Aleix Feixas, 46´).

GRANOLLERS: Ortega, Duran, Ramon, Zamorano, Gerard Font, Burgos, Didi (Hèctor, 57´), Roger (Marcelo, 64´), Carlos Cano, Alex Gil i Ricki (Bauli, 85´).

GOLS: 0-1, Didi (31´).

ÀRBITRE: Carballo Vázquez. Va amonestar als visitants Zamorano i Cano.