El Peralada ha presentat, aquest dimecres al vespre, els últims tres reforços de l'estiu: Albert Argelés, Lluc Banús i Jaume Soler, procedents de l'Olot i que s'afegeixen a les altes d'Ureña (Figueres), Botxi (l'Escala), Dani Lobato, Oscar Molina, Sergi Murga i Albert Moñino (la Jonquera), Zou Moustakim (juvenil). Argi, que iniciarà la tercera etapa al costat d'Arnau Sala i Xavi Punsí després del seu pas per l'Olot i el Figueres, explica que "el pas per Segona B ha estat curtet, però sóc un jugador molt diferent del que va marxar del Figueres, tinc més experiència. Un dels factors de venir aquí és pels excompanys i l'ambient". El central figuerenc, que complirà 24 anys el novembre, ja té marcat en el calendari el partit de l'1 d'agost davant el Figueres, a la Copa Catalunya:"És un partit que l'afrontarem amb ganes i segur que serà una gran eliminatòria".

Per la seva part, Banús és un central de Santa Pau que té 18 anys -en farà 19 a l'agost- i que l'últim any l'ha jugat a l'Olot juvenil:"Aprofitaré les oportunitats que se'm presentin, sóc un central que intenta sortir amb la pilota des del darrere i quan s'ha de ser contundent ho sóc". L'últim en arribar ha estat el vidrerenc Jaume Soler, de 19 anys i que l'última etapa de juvenil l'ha combinada entre l'Olot i el Girona:"Vinc amb moltes ganes d'aprendre de l'Arnau i d'en Xavi, m'han parlat molt bé d'ells. Sóc més ofensiu que defensiu, normalment jugo a les tres posicions del mig del camp i a on em sento millor és de mitjapunta".

Ara, el Peralada -iniciarà la pretemporada el dilluns dia 20 de juliol- seguirà atent en el mercat per tancar la plantilla amb un davanter, l'única peça que li falta. Un dels noms que tenia apuntat a la llista, Sergi Moreno, ha acabat deixant el Morell per fitxar pel Vilafranca.