Un lateral dret i de categoria sub-23 és el que li falta al Figueres per tancar la plantilla a Tercera Divisió. El conjunt que entrena Edu Vílchez iniciarà la pretemporada el dimecres de la setmana que ve, dia 15, amb un total de 19 futbolistes. A finals de la setmana anterior, es van concretar les sortides de dues peces clau: el migcampista Mamau Jabbie ha optat per fitxar pel Girona B, d´una categoria inferior (Primera Catalana), i el lateral juvenil Pol Valentín farà el salt a la Pobla de Mafumet, nou ascendit a Segona B i que és el filial del Nàstic de Tarragona, on hi juga el seu germà, Gerard Valentín, també d´Avinyonet de Puigventós.

Amb les baixes de Valentín i Barrera (Palamós), la Unió només té Quimo en el lateral dret i respecte a la temporada anterior, que va acabar amb l´equip en promoció d´ascens a Segona B, s´han fitxat sis jugadors -i dos ascensos dels juvenils David Costa i Roger Brugué-, se n´han renovat onze i n´han marxat nou.

De cara a la pretemporada, el Figueres jugarà, com a mínim, contra l´Olot (25 de juliol a Vilatenim), Peralada (Copa Catalunya, l´1 d´agost), Banyoles (Torneig de l´Estany, dies 6 i 7), Marca de l´Ham (9), Esplais (13) i Atlètic Bisbalenc (15)