La Unió Esportiva Figueres ha de superar tres eliminatòries a doble partit per ascendir a Segona B, una categoria que va deixar el 2007 quan Enric Flix es va endur el club a Castelldefels. Els homes d'Edu Vílchez van colpejar primer en el partit d'anada de la primera eliminatòria davant el Numància B (2-1) i aquest dissabte (18 h) a Sòria intentaran defensar el resultat per accedir a la següent ronda.

Accedir a la Segona B suposa un salt esportiu i econòmic important i des de la Unió veuen com el maldecap podria ser del tot real a finals de juny. "Si és factible un ascens a Segona B? Estem obligats a guanyar, l'equip està molt il·lusionat per pujar i si ens trobem amb el problema buscarem una solució", explica Jose Antonio Revilla, el president del Figueres.

Sobre la possibilitat de què la Unió renunciés a l'ascens en cas d'aconseguir-lo, el màxim mandatari dels figuerencs afegeix que "no ens podem plantejar això perquè no sabem què representa la Segona B i, primer, hem de superar aquesta eliminatòria". Respecte al 2-1 de l'anada a Vilatenim, Revilla creu que "tal com va anar el partit firmava el 0-0 a la mitja part, però el 2-1 és un resultat extraordinari perquè les eliminatòries són molt igualades i anar amb avantatge és un gran què".

Podeu ampliar la informació del Figueres a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.