El Figueres ha hagut de donar per bo afegir un sol punt als seus registres contra un Cerdanyola que, encara invicte, ha tret molt suc del fet d'avançar-se aviat (1-1). Als unionistes els ha pesat en excés haver d'anar a remolc un cop més i, tot i que han sabut sobreposar-se a còpia de gratar molt, s'han quedat a mig camí d'una revifalla que hauria pogut acabar en una altra cosa si Reig no hagués aturat un penal a Melo amb el cronòmetre ja apagant-se (86'). En l'arrencada del primer acte, el joc ha estat viu però embolicat, i ni els uns ni els altres han trobat la fluïdesa necessària per generar perill... fins que una centrada des de l'esquerra de Silver l'ha aprofitat Josu, sol com un mussol al segon pal, per enviar el cuir a la xarxa amb el cap (17'). Els de casa, tossuts, han seguit creient en el que tenien en ment, però fins al descans, els ha mancat precisió. Amb tot, han fet el suficient per recollir alguna cosa interessant. Just després del 0-1, una assistència de Ritxi ha deixat Serramitja sol davant Coca, però l'unionista ha enviat la pilota a tocar del pal dret (18'). Amb ritme, els de Cargol han fet un pas endavant, tot i que Roland ha estat a punt de sorprendre Reig en una acció en què el seu equip ha posat la pilota en joc molt ràpid en una falta favorable (19'). A la Unió, que ha recuperat la possessió amb celeritat quan no en disposava, li ha costat Déu i ajuda, però ha pogut igualar el marcador abans del descans, amb un tir massa centrat de Serramitja després d'una bona acció individual de Quimo (27') -que feia poc que havia entrat al camp en substitució del lesionat Barrera- i un intent de Roger Vidal de fer passar la pilota per damunt de Coca (45'), que el porter ha rebutjat amb el cos. En l'afegit, un cop de cap ben digirit de Murga l'ha retingut bé l'exjugador blanc-i-blau.

A la represa, el Figueres s'ha envalentit, sobretot després que Javi Revert -que avui s'estrenava com a titular després de la lesió al genoll- fes l'1-1, fent bona una passada de Pedro d'esquena a porteria en una sortida a destemps del porter Coca que ha deixat la porteria sense vigilant (55'). Durant una estona, semblava que el vent bufava a favor del quadre figuerenc, que no ha acabat, però, de trobar la fórmula per fer mal a un rival que, si bé feia sensació de voler recular, ensenyava les urpes sempre que podia -una falta executada per Josu l'ha desviat bé Reig a córner (67'). De fet, d'aquí fins al final, els locals ho han provat tot. Han mogut bé la pilota i han buscat la profunditat per ambdós costats, però la feina s'ha quedat a mig fer dins de l'àrea. A la porteria de l'Albera, Reig s'ha hagut d'esforçar per evitar que entrés un tir llunyà de Silver (70') -i la posterior rematada de Roland en el rebuig- i per donar un xic d'alè al seu equip en els últims compassos amb l'aturada del penal que ha xutat Melo i que el porter, estirant-se a la seva dreta, ha rebutjat bé (86') -poc abans, el mateix jugador havia engaltat a fora des del balcó de l'àrea (84'). Amb més empenta que enginy, l'última arribada del Figueres l'ha signat Pedro, que ha posat la pilota al cap de Roger, però el migcampista no ha girat bé el coll (88').

UE Figueres: Reig, Barrera (Quimo, 21'), Revert, Chicho, Murga (Mamau, 46'), Ferran Grau, Pedro del Campo, Roger Vidal, Serramitja, Ritxi (Moñino, 80') i Masó.

FC Cerdanyola: Coca, Fran, Barriendos, Francis, Àlex Alba, Melo, Josu (Edu, 86'), D. Zaragoza (Turu, 67'), Roland (Solano, 70'), Ramon i Silver.

Àrbitre: Oliver Castaño Coso, de Tarragona, amb Karim Mansouri i Sergio Guijarro Álvarez com a assistents. Ha amonestat Murga i Masó, del Figueres, i Fran, Francis, Melo, Roland, D. Zaragoza, Josu, Turu i al tècnic, Toni Carrillo, del Cerdanyola.

Gols: 0-1: Josu (17'); 1-1: Javi Revert (55').Espectadors:

Uns 400. Abans de l'inici, la Unió ha fet un petit homenatge al ja expresident de la PU Figueres Josep Buixó, que ha fet el servei d'honor.