'La Casa de Papel' ja ha estrenat la seva quarta temporada. Els seus fans poden continuar gaudint d'aquesta la història sobre l'atracament al Banc d'Espanya des d'aquest divendres 3 d'abril. Tot i que la tercera temporada va deixar moltes incógnites a l'aire, com ara el futur de Nairobi, n'hi ha una que ronda pel cap dels seguidors de la sèrie: quin paper interpreta Belén Cuesta?

I és que després del seu pas per la tercera temporada sense gairebé dir res, molts esperen que en aquests últims capítols l'actriu agafi força i es reveli com un dels personatges protagonistes de la història.

Així, les teories i les bromes sobre el paper de Belén Cuesta a la Casa de Paper s'han convertit en Trending Topic aquest matí. Molts han aprofitat aquest confinament per a començar a gaudir dels primers capítol des de les 9h del matí, hora de l'estrena en Netflix.

L'absència de protagonisme de Belén ha fet que es facin tot tipus de teories. Des que és una infiltrada del grup del Professor al fet que és una policia encoberta... els fans no han deixat de buscar sortides a aquest paper que encara no s'ha revelat veritablement. Què ens tindran preparats els guionistes de la sèrie? Aviat ho coneixerem.