La quarta temporada de «La casa de papel» comença immersa en el caos: El Profesor dona per fet que Lisboa ha estat executada, Rio i Tokio han volat un tanc i Nairobi es debat entre la vida i la mort. La banda passa per un dels moments més durs i l'aparició d'un enemic entre les seves files posarà l'atracament en un perill de gravetat.

Queda menys d'un mes per a l'esperat retorn de «La casa de papel». Un compte enrere que comença amb l'estrena del tràiler oficial que Netflix ha llançat a escala global.

Torna la banda protagonitzada per Álvaro Morte (El Profesor), Úrsula Corberó (Tokio), Pedro Alonso (Berlín), Alba Flores (Nairobi), Itziar Ituño (Lisboa), Miguel Herrán (Rio), Esther Acebo (Estocolmo), Jaime Lorente (Denver), Darko Peric (Helsinki), Luka Peros (Marsella), Hovik Keuchkerian (Bogotá) i Rodrigo de la Serna (Palermo). Amb ells, Najwa Nimri (Inspectora Sierra), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Juan Fernández (Coronel Prieto), Fernando Soto (Ángel) i Mario de la Rosa (Suárez) donen vida als membres de la policia que intentaran destruir «La resistencia». L'elenc principal es completa amb Pep Munné (Gobernador), Enrique Arce (Arturo Román), Kiti Manver (Mariví) i José Manuel Poga (Gandía).

Creada per Álex Pina i produïda per Vancouver Media per a Netflix, la quarta part compta amb un equip de directors integrat per Jesús Colmenar, Javier Quintas, Koldo Serra i Álex Rodrigo. El guió està firmat per Javier Gómez Santander (coordinador de guió) juntament amb Luis Moya, Juan Salvador López, Ana Boyero, Emilio Díez, Alberto Úcar, David Barrocal i Esther Martínez Lobato. Migue Amodeo i Abdón Alcañiz repeteixen com a director de Fotografia i director d'Art respectivament, mentre que Cristina López Ferraz torna a posar-se al capdavant de la producció.