La sèrie original de Movistar+ "El Embarcadero" estrenarà la seva segona i última temporada el 17 de gener del 2020. La nova entrega constarà de 8 capítols de 50 minuts i, en ella, els seus personatges tornaran a L'Albufera de València per recrar un nou viatge emocional i enfrontar-se a noves incògnites.

El Embarcadero és una creació d'Alex Pina i Esther Martínez Lobato, responsables de La Casa de Papel, a partir d'una idea original de Sonia Martínez. La sèrie està protagonizada per Verónica Sánchez (Las 13 rosas), Álvaro Morte (La Casa de Papel) i Irene Arcos (Vis a Vis).

En els nous capítols, Alejandra (Verónica Sánchez) confessa qui és realment a Verónica (Irene Arcos) i, amb aquesta veritat, l'ordre de tot allò establert entre elles es trenca. Els papers s'inverteixen i les dues es col·loquen en rols totalment diferents: Verónica, que fins ara havia estat l'amant, passa a ser l'enganyada, i Alejandra, que sempre va intentar entendre el seu marit de forma racional, es torna una dona hedonista.

A més, l'aparició de noves dades sobre els últims dies de la vida d'Óscar (Álvaro Morte) provocarà una situació aparentement difícil: que Alejandra i Verónica s'hagin d'aliar per descobrir què va passar en realitat. Per això, les dues protagonistes recorreran a Conrado, un trio protagonista que cavalca entre el thriller de l'assassinat i la necessitat de deixar volar els instints.

Roberto Enríquez, Marta Milans, Cecilia Roth, Antonio Garrido, Judit Ampudia, Miquel Fernández i Paco Manzanedo completen el repartiment de la sèrie. La pròxim entrega estarà dirigida per Jorge Dorado i Álex Rodrigo Rivero.

'El Embarcadero' es una sèrie produïda per Movistar+ en col·laboració amb Vancouver Media i Atresmedia Studios. La seva primera temporada està disponible al complet en el servei sota demanda de Movistar+.