Quatre anys després del tancament d' 'El Gran Debate', Jordi González tornarà a posar-se al capdavant d'un 'talk show' social aquest estiu. Així ho ha confirmar la cadena via comunicat de premsa: "Tornen els debats de contingut social al 'prime time' de Telecinco de la mà d'un dels presentadors amb més experiència en aquest gènere: Jordi González".

El presentador català, que probablement a la tardor reprendrà la seva presència en els debats dominicals de 'Gran Hermano', tornarà a treballar sota la producció de La Fàbrica de la Tele en un espai que comptarà amb dos grans grades liderades per sis personatges mediàtics. Aquests cares conegudes creuaran impressions sobre assumptes que preocupen o generen l'interès de la societat espanyola.

Però el locutor barceloní de 55 anys no estarà sol. L'acompanyarà una cara de sobres coneguda pels espectadors de Divinity: Núria Martín. La copresentadora de 'Cazamariposas' debutarà al prime time de Telecinco i s'encarregarà d'introduir els temes que s'abordaran setmanalment, a més de demanar les opinions dels experts i donar pas als testimonis.