22 de febrer de 2016
22.02.2016

Eugeni Sallent deixa la direcció de TV3

En una carta als treballadors, assegura haver arribat al final d'una etapa "apassionant, intensa i molt enriquidora"

22.02.2016 | 12:37
Eugeni Sallent

Eugeni Sallent deixa la direcció de TV3 després de gairebé quatre anys. En una carta als treballadors, Sallent ha explicat que ho fa "amb el convenciment que ha arribat el final d'una etapa apassionant, intensa i molt enriquidora". "Marxo amb la tranquil·litat d'haver complert amb l'encàrrec que se'm va encomanar i d'haver assumit la meva responsabilitat amb honestedat, compromís i màxim rigor", ha afegit. El fins ara director també ha anunciat la seva decisió a través del seu compte de Twitter: "Final d'una etapa, gràcies a tots els que m'heu acompanyat. Content i satisfet de la feina feta. Visca TV3". Sallent va ser nomenat director de TV3 l'abril del 2012 procedent de RAC1.

En la carta, Sallent ha constatat que els anys que ha estat al capdavant de l'emissora ha hagut d'afrontar "dificultats de tota mena", amb "una crisi econòmica molt severa i una situació polític molt convulsa". Tot i això, ha destacat que s'ha aconseguit "mantenir el lideratge fins a dia d'avui sense perdre el verdader sentit de servei públic que converteix TV3 en la referència de la majoria dels catalans". Sallent ha afegit que "no ha estat fàcil" però que ha estat "clau" comptar amb "l'esforç i el talent" dels professionals de la televisió per assolir els objectius.

Sallent, que ha dit que sempre ha estat conscient de la "temporalitat del càrrec", ha assegurat que marxa "content, tranquil i agraït a tots els companys i professionals" que han compartit amb ell "aquesta experiència formidable".

Fonts de la CCMA han explicat a l'ACN que en aquests moments no hi ha un substitut per a Sallent i ha recordat que serà el Consell de Govern qui el nomeni.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook