Durant la primera temporada de Gotham, els fans van poder veure pas a pas la transformació d'Edward Nygma en el conegut malvat dels còmics Enigma. Una evolució que Fox ha resumit en un vídeo.

Gotham tornarà a la petita pantalla amb la seva segona temporada el proper 21 de setembre a través de Fox.

Per amenitzar l'espera dels fans fins al retorn de Gotham amb la seva segona temporada, Fox ha llançat dos avanços que recullen l'evolució d'Edward Nygma (Corey Michael Smith) i Jim Gordon (Ben McKenzie) i com van acabar la primera tanda d'episodis.

En el cas del científic forense, el vídeo reviu com Edward s'enamora d'una dona que no li correspon i finalment acaba assassinat al seu abusiu novio, que també és un membre del departament de policia de Gotham.

Jim Gordon protagonitza el segon clip, que recull els seus primers passos tractant de combatre la corrupció de Gotham fins a la seva conversa amb el capo del crim Carmine Falcone (John Doman) al final del primer lliurament, que l'insta a fer justícia amb la frase: "No es pot tenir un crim organitzat sense llei i ordre".

Després dels primers avanços de la segona temporada de Gotham, que ja anunciaven el "aixecament dels dolents", FOX ha llançat dos nous cartells de la sèrie. El primer d'ells tornen a tenir els dolents com a protagonistes. Jim Gordon i Bruce Wayne apareixen envoltats d'Enigma, El Pingüí (Robin Lord Taylor), Tigressa (Jessica Lucas) i Theo Galavan (James Frain).