La revista 'Qué me dices' ha publicat el sou que estaria rebent Kiko Rivera per cada setmana que passa dins de la casa de Guadalix de la Sierra. Segons la citada publicació, el fill d'Isabel Pantoja s'estaria embutxacant uns 50.000 euros a la setmana, mentre que el de Belén Esteban estaria per els 65.000 euros per setmana.

No obstant això, segons recull el portal vertele.com, la productora Zeppelin ha desmentit aquesta informació i apunta que Endemol està segur que la revista «Qué me dices!» rectificarà aquestes dades. D'altra banda, destaquen que el sou dels seus concursants són confidencials i estan protegits per la llei de dades. En aquest sentit, Endemol ha assegurat que la revista rectificarà la seva informació.

La revista, també afirmava que el sou de Paquirrín estaria destinat a afrontar diversos deutes. Entre ells, una reclamació de l'Agència Tributària, ja que hauria de pagar a Hisenda uns 200.000 euros de les empreses que gestionen la seva activitat com a DJ i cantant. Al costat d'això, també ha d'afrontar la demanda de 359.000 euros reclamats per l'artista Guille el Invencible, que l'acusa de plagi pel tema 'Así sóc jo '. Una altra raó seria la possibilitat d'ajudar la seva mare, Isabel Pantoja, actualment a la presó, amb els seus propis ingressos. Al febrer, la cantant ha de liquidar els 200.000 euros del deute ajornat que manté amb la Justícia.