Roses

El Saló de la Tecnologia i Manga de Roses clou la seva primera edició amb prop de 2.500 assistents

Un centenar de gamers han competit quasi ininterrompudament en la Lan Party

Primer Saló de la Tecnologia i Manga a Roses.

Primer Saló de la Tecnologia i Manga a Roses. / Ajuntament de Roses

Emporda.info

L’expectació generada entorn al primer Saló de la Tecnologia i Manga celebrat aquest cap de setmana a Roses, s’ha traduït en una molt bona assistència de públic -entre 2.000 i 2.500 persones- i un centenar de gamers competint quasi ininterrompudament en la Lan Party. La iniciativa és fruit de la col·laboració entre l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses i l’Associació Roses Tecnològic.

El Saló ha rebut la visita d’un ampli ventall de persones i edats, des dels més menuts acompanyats de les seves famílies, als grups de joves, i també públic adult que ha volgut conèixer i gaudir de l’experiència. Al llarg del cap de setmana, els assistents han pogut reviure els jocs de les primeres videoconsoles amb les màquines de retrogaming, conduir simuladors de cotxes o endinsar-se en el món virtual a través d’ulleres RV.

Un dels plats forts del saló ha estat la realització de la Lan Party que, des de la seva obertura a les 10 h del passat divendres fins a les 20 hores d’ahir diumenge, ha aplegat de manera quasi ininterrompuda, un centenar d’assistents que han pogut participar en diferents tornejos i jocs.

Al llarg de dissabte i diumenge, jornades d’obertura al públic general, el Saló ha aplegat diferents espais temàtics (Zona VR, Zona Simuladors, Zona Arcade, Zona Retrogaming i Zona Merchandising), tallers de manga i pintura de miniatures, demostracions de jocs, tornejos de Magic, xerrades i karaoke, entre d’altres. El Saló va finalitzar ahir a la tarda amb l'entrega de premis del concurs de Cosplay, una exhibició de ballet i k-pop duta a terme per l'escola Ballet & K-Pop Figueres i un torneig de Clash Royale.

Verònica Medina, regidora de Joventut de Roses, valora molt positivament aquesta primera edició del Saló de la Tecnologia i Manga: "agraïm sobretot a Roses Tecnològic la gran organització que ha dut a terme i que ha fet possible que aquest esdeveniment hagi estat un gran èxit. Ens veiem l'any vinent amb la segona edició del Saló que de ben segur ens portarà moltes novetats i sorpreses".