Twitter ha iniciat les proves en tres països d'una nova funció que permetrà als usuaris enviar missatges de veu a través dels Missatges Directes, que segueix el funcionament dels tuits d'àudio.

Els missatges de veu a través dels Missatges Directes permeten enviar un enregistrament d'àudio de manera privada als contactes. La funció, que es va anunciar al setembre, està actualment en proves a l'Índia, el Brasil i el Japó.

Aquesta funció és similar a una altra que Twitter també té en proves: els tuits de veu. L'usuari trobarà un botó que permet iniciar l'enregistrament del missatge. Una vegada enviat, apareixerà una barra de reproducció, perquè el destinatari pugui escoltar-lo.

Segons expliquen en Gadgets 360, abans d'enviar el missatge, l'usuari podrà escoltar l'enregistrament. I en el cas de iOS, existeix l'opció d'arrossegar i enviar res més realitzar l'enregistrament.

La prova està disponible per a un nombre limitat d'usuaris dels països seleccionats, en dispositius mòbils Android i iOS, però els missatges de veu rebuts a través dels missatges directes podran escoltar-se en la versió d'escriptori de la xarxa social.

D'altra banda, la funció de 'tuits' de veu, actualment en fase de proves per a usuaris de iOS, arribarà a les versions d'Android i escriptori enguany. La companyia també prepara transcripcions automàtiques a text.