PlayStation ha anunciat una nova data per a celebrar l'esdeveniment de presentació de novetats per a la videoconsola de Sony, que inicialment havia de tenir el lloc el passat 4 de juny i que finalment serà aquest dijous dia 11.

La companyia tecnològica mostrarà "el futur del joc a PS5" en un esdeveniment que es retransmetrà a través de YouTube i Twitch en una resolució de 1080 píxels i 30 fotogrames per segon, com informa la companyia en un comunicat en el seu blog oficial. Començarà a les 13.00 hores del Pacífic (22.00 hores a Espanya peninsular).

Aquest "aparador digital" durarà "poc més d'una hora", en la qual es compartiran els jocs que arribaran a la consola de pròxima generació de la companyia, PlayStation 5. La companyia no ha avançat si també hi haurà novetats sobre el maquinari.

Aquest esdeveniment que se celebrarà aquest dijous dia 11 inicialmenthavia de tenir lloc el passat 4 de juny, però la companyia tecnològica va decidir cancel·lar-ho a causa de les protestes als Estats Units per la mort de l'afroamericà George Floyd.