El figuerenc Bruno Pérez és un referent en qüestions de seguretat informàtica. Smartcities. Ens vigilen? A mi? Com? serà avui a les vuit del vespre al Teatre Municipal de Roses. La xerrada, gratuïta, tracta sobre la importància d'afegir capes de seguretat als nostres dispositius per tal de protegir la nostra identitat digital, o la de la nostra empresa.

A més de fer xerrades arreu del territori, en l'àmbit professional Pérez va ser responsable de noves tecnologies i telecomunicacions de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries. A dia d'avui, és pèrit judicial i forense informàtic, i això significa que en un judici recopila informació presentar evidències digitals amb garanties.

A més, també és requerit en altres casos que van directament o indirecta relacionats amb la tecnologia, com les fugues d'informació o la localització de persones.

Pérez ha estat notícia, aquesta tardor, després d'haver estat forçat ha sortit del govern d'Aragó, on havia estat nomenat Director General d'Administració Electrònica i Societat de la Informació, per les seves activitats privades relacionades amb Catalunya.