WhatsApp treballa en una nova funció que introduiria l'eliminació automàtica de missatges en les converses en grup després d'un temps establert.

La 'desaparició de missatges' és una opció que ha aparegut en la versió beta 2.19.275 de WhatsApp per a Android, segons ha informat el portal WABetainfo. La companyia està treballant en aquesta funció d'autodestrucció de missatges', així que encara no està disponible de forma generalitzada.

L'opció, present en els Ajustaments de Grup, permet establir un temps -cinc segons o una hora- passat el qual, els missatges desapareixerien automàticament. Transcorregut aquest temps, qualsevol missatge d'aquesta conversa desapareixeria, sense deixar rastre, al contrari del que passa amb els missatges que eliminen manualment els usuaris.

Com expliquen a WABetainfo, aquesta funció està en fase alpha, és a dir, en les seves primeres fases de desenvolupament, i la companyia l'ha introduït en el programa de prova per identificar i corregir possibles errors abans de la seva arribada en pròximes actualitzacions del servei.