Els nous mòbils iPhone 11 ja estan a la venda a les botigues Apple des d'aquest divendres a un preu des dels 809 euros en la versió més senzilla i barata, amb la majoria de les novetats centrades en la càmera i el tractament de imatges.

Malgrat l'expectació generada, en aquest cas les grans novetats de l'iPhone s'esperen per a l'any que ve, quan, segons la premsa especialitzada, la tecnològica nord-americana planeja revolucionar els seus telèfons amb models plegables, a l'estil del Galaxy Fold de Samsung, així com amb versions compatibles amb la nova xarxa 5G.

Des de divendres passat, aquests dispositius, iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max, ja es podien reservar per internet. La versió més cara d'aquest mòbil pot arribar als 1.659 euros, segons consta a la pàgina de la tecnològica.

La companyia va celebrar el passat dia 10 el seu major esdeveniment de l'any per presentar aquests dispositius i en aquesta ocasió ha apostat per seguir una línia clàssica, amb pocs canvis.

La principal novetat rau en els models 11 Pro i 11 Pro Max, que compten per primera vegada amb tres lents en la càmera del darrere. L'iPhone 11 Pro té una pantalla de 5,8 polzades, mentre que el Pro Max en té una de 6,5 polzades.

El processador dels nous dispositius d'Apple és A13 Bionic, "el més ràpid del mercat", segons la companyia, capaç de dur a terme un trilió d'operacions per segon.

Dins dels aspectes més significatius de la jornada del 10 de setembre destaquen, a més dels dispositius, la presentació dels serveis de subscripció de videojocs, prevista per avui, així com de TV +, disponible des de l'1 de novembre.