Criterion Games il·lustra amb tota mena de detalls les principals característiques de 'Firestorm', el Battle Royale de 'Battlefield V' que arribarà a través d'una actualització gratuïta programada per al 25 de març a PC, PlayStation 4 i Xbox One. Tempesta de foc és el nom que rebrà l'esperat mode al nostre país i inclou el major mapa de 'Battlefield' fins a la data, Halvoy, un extens terreny on els jugadors recorreran des de muntanyes cobertes de neu fins a un paratge costaner.

A més, el nou mode ofereix la possibilitat de saltar a l'acció en solitari o jugar amb un equip, desbloquejar vehicles més resistents amb 'Breakouts'... i fins i tot, per què no, conduir un tractor al camp de batalla. En resum, Firestorm ofereix una renovada lluita per la supervivència entre 64 jugadors per terra, mar i aire.

Si unim un camp de joc que es va fent petit amb els elements més emblemàtics de Battlefield, com el joc en equip, els vehicles de gran potència i la destrucció, el resultat és un Battle Royale que promet altes dosis d'acció. Començant sense armament bàsic, els usuaris que vulguin aconseguir la victòria final a Tempesta de Foc, primer hauran d'organitzar-se per completar diversos objectius que funcionaran de manera similar als del mode multijugador Conquista, llevat que alguns es trobaran en ubicacions fixes i altres en ubicacions aleatòries, amb diferents tipus de subministraments, armes i vehicles.

L'única diferència amb el mòdul competitiu en línia serà el reposicionament aleatori dels punts de control al mapa, amb diversos tipus de subministraments, armes i vehicles. D'aquesta manera, des de Criterion asseguren que cada desafiament brindarà una experiència de joc única.

A Tempesta de foc, els vehicles de combat, com el potent tanc Panzer, formen part del Battle Royale. Aconseguir fer-te amb un tanc pot suposar un gran avantatge. Pujar a un vehicle de transport ofereix a la patrulla avantatge en velocitat i potència. A l'espera que els soldats despleguin els seus paracaigudes sobre Firestorm, DIU i Criterion Games han publicat el tràiler de llançament que pots veure aquí.