WhatsApp ha solucionat, en la seva última actualització per iOS, un error que permetia als usuaris d'iPhone entrar a l'aplicació evitant l'autenticació mitjançant Touch ID i/o Face ID, introduïda recentment, fins i tot quan aquest mecanisme estava activat.

El passat 4 de febrer, WhatsApp llançava una nova funció en la seva aplicació per iOS que permetia als usuaris configurar el servei de missatgeria per desbloquejar-lo mitjançant l'ús de Face ID o Touch ID.

Després d'això, un usuari de Reddit va descobrir que l'aplicació feia cas omís a aquest bloqueig i permetia als usuaris accedir a les converses sense necessitat d'identificar-se. Aquest "bug" va ser posteriorment reconegut per la xarxa social en una declaració enviada a Reuters.

La nova funció de WhatsApp permet seleccionar l'interval de temps en què ha de tornar a bloquejar l'aplicació: immediatament, un minut, quinze minuts o una hora. En el cas que l'usuari seleccionés qualsevol opció que no fos "immediatament", el bloqueig mai arribava a produir-se, de manera que la xarxa social va aconsellar "configurar l'opció de bloqueig de pantalla a immediatament".

WhatsApp ha solucionat el problema d'aquest sistema d'autenticació, com bé queda descrit en la nova actualització de l'aplicació pujada a l'App Store d'iPhone.

Segons explica la companyia, per activar aquesta funció cal anar a "configuració", accedir a la pestanya de "Compte" i després a l'opció de "Privacitat" on apareixerà una opció que permetrà habilitar aquest bloqueig.