L'EMPORDÀ renova la seva App mòbil millorant el seu disseny perquè els lectors puguin navegar còmodament. Entre les principals novetats hi ha la millora en la navegació. Ara, des del Menú horitzontal es pot accedir a la Portada i també es pot navegar fàcilment pels Serveis que ofereix l'App, així com tenir la informació d'última hora que es pot veure a "L'últim".

Dins l'apartat de les notícies hi ha navegació horitzontal, que permet navegar entre els articles des del propi contingut, podent passar d'una informació a una altra ràpidament.

A més, per fer l'experiència més fàcil i dinàmica, amb només punxar en el menú superior també es podrà consultar d'una ullada totes les seccions de l'app, podent navegar còmodament per elles i accedint així, als continguts que més s'adapten a les necessitats de cada lector.

La visualització de notícies a Portada també s'ha renovat, creant balcons de continguts per temàtiques en la portada de l'app adaptant-les als gustos dels usuaris i atenent a les seves necessitats informatives i de serveis.

Una altra de les novetats que es poden trobar a la nostra app és l'agrupació de tots els serveis, que estaran accessibles amb només clicar en la icona que apareix al menú horitzontal. Es tracta d'una nova experiència de navegació amb la qual els nostres lectors estaran més i millor informats i amb la qual podran accedir als continguts que més els interessin on i quan vulguin d'una manera més senzilla, més intuïtiva i més còmoda.

Amb el llançament d'aquesta nova App, enfortim la informació d'última hora, els serveis d'utilitat i una millor organització.

Aquesta App es pot descarregar gratuïtament i permet accedir sense cap cost a totes les notícies del web de Empordà i consultar el temps, el trànsit, la guia de televisió, l'agenda, la guia d'oci de la demarcació gironina, els resultats esportius i les retransmissions en directe.