Blizzard estrena un nou pegat per a «Overwatch» a PC i consoles. Entre millores i ajustos per al joc de trets, la companyia ha aprofitat per introduir oficialment en els servidors del joc el personatge d'Ashe. L'heroïna va ser presentada durant Blizzcon 18, i fins al moment, tan sols estava disponible en els servidors de prova del joc.

El vintè novè heroi és un personatge ofensiu que aporta un complet arsenal d'habilitats: equipa un rifle semiautomàtic (L'Escurçó) com a arma principal i una escopeta retallada com habilitat secundària. La nostra protagonista també pot detonar cartutxos de dinamita, i com a definitiva, compta amb l'ajuda de Bob, el seu fidel ajudant ómnic perquè llanci als enemics pels aires i reparteixi foc de supressió amb els canons dels seus braços.

La biografia adverteix que va néixer en una família adinerada i va créixer envoltada de privilegis. Els seus pares eren consultors de negocis molt sol·licitats entre poderosos executius de tot el món. Tot i que li van prestar poca atenció (majoritàriament, deixant-la amb el majordom de la família, Bob), es van assegurar que Ashe tingués totes les oportunitats per triomfar. Però una trobada casual amb un delinqüent local, anomenat Jesse McCree, i una sèrie d'improvisats crims comesos junts la van obrir els ulls davant la seva veritable vocació: el camí il·legal.