Mentre gaudim amb el nostre viatge per l'antiga Grècia, Ubisoft té reservades algunes novetats en forma de continguts i característiques per «Assassin' s Creed Odyssey» aquest mes. Al novembre, es dona el tret de sortida a la sèrie 'Les Històries Perdudes de Grècia', que aportarà nou contingut al lliurament. Es tracta de missions gratuïtes amb personatges familiars i noves incorporacions al joc.

La primera missió, 'L'espectacle ha de continuar', ens portarà de tornada a la batalla de 300, on ens posarem en la pell de l'actor que interpreta el rei Leònides. A la segona missió, 'Intervenció divina', coneixerem a una misteriosa dona que posarà a prova les nostres qualitats en diverses proves. Les missions de 'Les Històries Perdudes de Grècia' apareixeran automàticament com a missions secundàries grogues quant arribis al capítol 5. No hi haurà límit de temps per afrontar-les i pots jugar-les quan vulguis.

Completar les missions desbloquejarà noves recompenses. A la resta d'històries de «Assassin' s Creed Odyssey», guarda abans de jugar-les perquè pot ser que vulguis conèixer els diferents desenllaços segons el que triïs. Aniran apareixent nous esdeveniments èpics en el joc de forma regular. Poden ser de mercenaris o vaixells èpics i la nostra tasca serà la de donar-los caça. Si superes aquests reptes, rebràs oricalc amb el qual pagar al mercader de la oikos olímpica i noves peces d'equip o nous dissenys per al vaixell. Tingues en compte que aquests desafiaments estan dirigits als jugadors que han progressat fins al nivell 30 o superior.

Aquest mes també ve acompanyat de dos nous paquets exclusius. El paquet d'Odisseu inclourà un nou conjunt d'equip, una nova muntura i una nova arma. El paquet naval d'Odisseu inclourà un nou disseny de vaixell, un nou tema de tripulació i un nou mascaró per a la proa del teu vaixell. També a partir del 13 de novembre, el ciclop Estérope ens estarà esperant en el seu cau. Una nova missió anomenada «El Portador del Rayo» apareixerà en el registre de missions i ens portarà fins al monstre d'un sol ull. El desafiament de vèncer al ciclop serà de primera categoria i, si tens èxit, rebràs un arc llegendari com a recompensa.

En el mateix ordre s'ha actualitzat el joc amb noves característiques. En la propera actualització del títol s'afegeix un sistema de personalització visual que permetrà incorporar una capa visual sobre l'equip. Així podràs combinar els atributs d'un objecte i l'aparença d'un altre en el mateix espai. Més entrats al novembre, augmentarà el nivell màxim ni més ni menys que 20 nivells (estarà disponible per a tots els jugadors). Per a aquells que hagin assolit el nivell 50, la XP aconseguida abans de l'actualització del nivell màxim es recompensarà amb nous punts d'habilitat.

De la mateixa manera s'ha afegit una funció que permet fabricar fletxes normals automàticament quan es disposa dels recursos suficients. Apuntar que l'actualització 1.0.7 també inclourà una opció que permetrà aturar i reprendre el consum de qualsevol potenciador, ja sigui temporal o permanent.