Facebook Messenger permetrà eliminar els missatges de les converses després que siguin enviats i abans que transcorri un termini de temps de deu minuts en la versió 191.0 de l'aplicació, que estarà disponible durant les pròximes setmanes per al sistema operatiu iOS.

La nova característica de Facebook Messenger es recull dins de les notes publicades sobre l'actualització de l'app a la botiga d'Apple. S'hi apunta que "aviat" s'incorporarà la possibilitat d'esborrar els missatges. Messenger es podrà actualitzar en els dispositius iPhone, iPad i iPad Touch amb sistema operatiu iOS 9 o superior.

Els missatges només podran esborrar-se dins d'un termini de deu minuts després del seu enviament, i de moment, s'ha confirmat la seva introducció únicament per a dispositius d'Apple.

Aquesta funció d'esborrat de missatges es va conèixer a partir d'unes declaracions d'un portaveu de Facebook realitzades el mes d'abril, en què va declarar que l'empresa planejava oferir la possibilitat d'eliminar missatges de manera "més àmplia".

En aquest moment només la versió encriptada de Messenger comptava amb l'esborrat de missatges, la qual estava a disposició del director de Facebook, Marc Zuckerberg, i d'alguns alts càrrecs de la companyia.

Al mes d'octubre, la blocaire Jane Manchun Wong ja va publicar a través del seu Twitter que Messenger treballava en la característica 'Unsend Message', i que els usuaris de l'aplicació "només podrien esborrar els missatges enviats després de cert temps".

Entre les característiques que Messenger planeja introduir "en un futur pròxim" també hi ha gradients de color i una interfície redissenyada per al telèfon, així com "correccions d'errors i millores de rendiment". La companyia recull que la versió 191.0 es llançarà gradualment durant les properes setmanes.