Per fi! L'esdeveniment de Halloween per «Fortnite» (Malson Abans de la Tempesta 2018) ja està disponible en els modes Battle Royale i Save the World, juntament amb l'actualització 6.20 que inclou moltes característiques noves per al joc de Epic. Les repassem ara mateix:

Amb Fortnite: Malson Abans de la Tempesta arriben tot tipus de successos esgarrifosos a Fortnite. Amagueu-se en les ombres per espantar als vostres rivals i aconseguiu la victòria magistral, o enfronteu-se a closques terrorífics per completar les noves missions setmanals. La foscor ha ressorgit.

Battle Royale

Durant «Fortnite: Malson abans de la tempesta», us enfrontareu a monstres de la galleda i viureu l'experiència de Battle Royale d'una forma mai vista amb noves armes per fer front a aquestes criatures esgarrifoses, com el revòlver de sis bales i la ballesta del caça dimonis. Acabeu amb els dimonis de la galleda i els fragments per recollir botí i sobreviure a la resta de jugadors enemics.

Quan la foscor baixi, assegureu-vos d'estar de punta en blanc amb el nou vestit de Tret mortal. Aquest nou tipus de vestit reactiu presenta una progressió dins la partida, de manera que podreu desenvolupar les vostres habilitats amb estil. El vestit passarà a mostrar dos estils diferents segons el mal que influïu als enemics (tant jugadors com controlats per la IA) i segons quant aguanteu a la partida. Tret mortal també inclou l'accessori motxiller Cub captiu, i a més podreu fer-vos amb el seu bec a joc Fragment fosc a la botiga, tots dos cosmètics reactius.

«Fortnite: Malson abans de la tempesta» també inclou el seu propi conjunt de desafiaments gratuïts. Completeu-los per desbloquejar un nou cosmètic per al joc. A continuació, teniu el primer conjunt de desafiaments:

  • Destrueix monstres de la galleda
  • Provoca danys a monstres de la galleda amb fusells d'assalt o pistoles
  • Visita una zona corrupta en partides diferents
  • Balla davant de gàrgoles diferents

Salvar el món

Els paisatges de Malsilvania estan de tornada amb múltiples missions d'història i recompenses. Aquí teniu un avanç de tot el contingut que arribarà a Salvar el món durant l'esdeveniment Malson abans de la tempesta:

  • Jonesy comesesos i Ramirez mortaraz calavera (gratuït per a fundadors)
  • Herois de Fortnite: Malson abans de la tempesta nous i clàssics
  • Conjunt d'armes bòlid clàssic

També repassem els detalls més importants de l'actualització 6.20. Per començar, s'ha redissenyat la llista social al complet. Aquest és el primer dels molts passos que té previst la desenvolupada per millorar l'experiència social en el joc. Durant les properes setmanes es llançaran noves actualitzacions i millores més freqüents relatives a aquesta experiència.

Però a més de nous dissenys i animacions en la llista social principal, el pegat ha canviat la situació del botó de la llista social, que ha passat a l'esquerra de la pantalla i ara es pot accedir directament amb el comandament. S'ha millorat la compatibilitat tàctil i del comandament, així com el cercador de grup. Ara totes les funcionalitats prèvies del cercador de grup han passat a la nova llista social i el que abans servia per obrir el cercador de grup ara obre la llista social.