El Setmanari de l’Alt Empordà renova la seva App mòbil millorant el seu disseny adaptatiu perquè els lectors puguin navegar còmodament des del seu mòbil en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. A la piscina, a la muntanya, al parc ... A partir d'ara es podrà accedir a tota la informació local de l’Alt Empordà i als millors continguts i serveis d'utilitat d'una manera més fàcil i intuïtiva, pensada per als lectors.

Entre les principals novetats hi ha la millora en la navegació. Ara, des del Menú horitzontal es podrà accedir a la Portada i també es podrà navegar fàcilment pels Serveis d’aquesta, així com tenir la informació d'última hora que es pot veure a L’últim.

Dins de les notícies hi ha navegació horitzontal que permet moure’s des del mateix contingut, podent passar d'una informació a una altra ràpidament.

A més, per fer l'experiència més fàcil i dinàmica, només punxant en el menú superior també es podrà consultar d'una ullada totes les seccions de l'App, podent navegar còmodament per elles i accedint, així, als continguts que més s'adapten a les necessitats de cada lector.

La visualització de notícies en Portada també s'ha renovat, creant balcons de continguts per temàtiques en la portada de l'App adaptant-les als gustos dels usuaris i atenent a les seves necessitats informatives i de serveis.

D'aquesta manera, a la part superior es troben les informacions més destacades del dia, mentre que a la resta de l'App es podran consultar altres continguts d'interès per temàtiques i blocs de continguts.

Accés a serveis d'utilitat

Altres de les novetats que es poden trobar a la nostra App és l'agrupació de tots els serveis, que estaran accessibles amb només punxar en la icona que apareix al menú horitzontal.

Es tracta d'una nova experiència de navegació amb la qual els nostres lectors estaran més i millor informats, i amb la qual podran accedir als continguts que més els interessin on i quan vulguin, d'una manera més senzilla, més intuïtiva i més còmoda.

Amb el llançament d'aquesta nova App enfortim la informació d'última hora, els serveis d'utilitat i una millor organització, de manera agrupada de les diferents temàtiques.