Smartclip ha signat un acord amb Prensa Ibérica per gestionar en exclusiva el seu inventari de vídeo en format Outstream (Intext).

Prensa Ibérica és un dels grups més importants de comunicació regional a Espanya. L'audiència global del grup supera els 21 milions d'usuaris únics (font: Comscore MMX multiplatform, Juliol 2018), i emet més de 40 milions d'impactes publicitaris de vídeo al mes.

Aquestes dades evidencien l'aposta de Smartclip per la comercialització de capçaleres de reconegut prestigi, donant especial importància al Brand Safety.

Entre les capçaleres de Prensa Ibérica es troben La Nueva España, Levante-EMV, Diario Información, Faro de Vigo, La Provincia/DLP, Diario de Mallorca, Diario de Ibiza, La Opinión de Málaga, La Opinión A Coruña, La Opinión de Murcia, La Opinión de Tenerife, La Opinión de Zamora, Diari de Girona, Empordà, Regió 7, Superdeporte i Mallorca Zeitung.

Per a Juan Ramón Rodríguez, director comercial corporatiu de Prensa Ibérica, "aquest acord suposa una gran oportunitat per a Prensa Ibérica, d'una banda, per l'abast que aquesta xarxa publicitària té en sectors i agents clau del mercat publicitari i perquè Smartclip ens aporta "una pantalla de televisió" que ens ajuda a oferir als nostres anunciants múltiples oportunitats en un entorn on el 81,3% dels usuaris consumeix vídeos on line (Font: AIMC. Navegants a la xarxa 2017) ".

Segons paraules d'Ángel Nebot, CEO de Smartclip Espanya i VP de Smartclip LATAM, "La inclusió d'un grup de prestigi com Prensa Ibérica dins del nostre portfoli de suports, suposa un gran enriquiment de l'inventari i reforça la nostra oferta d'un vídeo publicitari de qualitat dins d'un entorn especialitzat, premium i 100% segur per a l'anunciant ".