WhatsApp ha introduït en la seva aplicació a nivell global la nova funció de trucades i videotrucades grupals, que permeten connectar-se fins a a quatre persones en la mateixa trucada i que s'adapten per a tot tipus de connexions segons el país de residència de l'usuari.

WhatsApp ha emès un comunicat en el seu blog oficial en el qual anuncia l'arribada de novetats en algunes de les funcions de l'app que fins ara només es podia utilitzar de manera individual.

Des de fa dos anys, els usuaris de WhatsApp poden realitzar trucades i videotrucades, la qual cosa ha suposat més de 2.000 milions de minuts diaris en trucades. Aquestes xifres han animat la companyia a crear les trucades i videotrucades grupals.

Es poden realitzar amb fins a quatre persones en total. Per a això l'usuari ha de començar una amb un dels contactes i pressionar el botó 'afegir participants' a la cantonada superior dreta.

La companyia indica que les trucades grupals estan xifrades d'extrem a extrem, igual que els 'xats', i han estat dissenyades per funcionar en els diferents tipus de connexions existents per tot el món.

WhatsApp ha introduït aquesta característica, que ja està disponible en les versions de WhatsApp per iPhone i Android, després de provar-la en les seves betes de iOS i Android des del passat mes de maig només entre un grup reduït de provadors de 'programari'.