Samsung ha anunciat aquest dimarts la disponibilitat a Espanya de la pissarra digital interactiva Flip, un equip de 55 polzades amb funcions de paperògraf digital dissenyat per al treball creatiu i col·laboratiu.

Samsung Flip busca ajudar a "organitzar, optimitzar i sintetitzar els detalls" que puguin sorgir en un espai col·laboratiu com pot ser una reunió o una aula escolar. Aquesta pissarra digital permet compartir informació i anotacions, així com fer cerques. A través del seu menú, es pot accedir als controls de pantalla que permeten visualitzar el contingut al complet.

La companyia ha desenvolupat Flip per "donar resposta a la necessitat de les empreses de millorar la manera en es comparteixen idees i es desenvolupa la creativitat durant les reunions", com ha expressat el responsable de Visual Display per Samsung Espanya, Sergio Foncillas, en roda de premsa.

La pissarra digital compta amb 4,5 graus d'inclinació i pot col·locar-se tant en vertical com en horitzontal. Presenta, a més, un portallapis lateral i una safata posterior per col·locar qualsevol altre dispositiu que l'usuari necessiti. Integra en el seu disseny una pestanya amb rodes, que facilita el seu transport.

Aquest equip integra fins a 8GB de memòria interna per guardar els treballs, que poden guardar-se sota contrasenya, de manera segura i amb la plataforma Tizen. Els usuari poden crear els seus treballs fent ús dels llapis tàctils que vénen amb la pantalla o qualsevol altre dispositiu similar.

En aquest sentit, cada usuari pot personalitzar les seves anotacions amb el seu propi estil, mida i color de text. A més, els seus sensors incorporats activen la pantalla en cas que algú s'acosti a ella o retiri el llapis tàctil del portallapis lateral, el que permet reprendre les reunions en cas que hagin estat interrompudes.

Aquesta pantalla també ofereix compatibilitat amb altres dispositius, a través de connectivitat sense fils, així com ports USB i HDMI. La funció integrada de compartir pantalla fa que el contingut de 'smartphones', tauletes i PC es pugui mostrar en Samsung Flip en resolució UHD sense interrupció o reducció de qualitat visual. La tecnologia NFC integrada possibilita una ràpida sincronització del dispositiu mòbil.

Samsung Flip està disponible a Espanya a un preu de 3.799 euros.