Els usuaris d'iPhone ja poden accedir a l'actualització més recent de WhatsApp. L'exitosa aplicació de missatgeria ha posat en funcionament la versió 2.18.49 per iOS, que pot ser descarregada des de l'App Store.

Després que en actualitzacions anteriors s'introduïssin novetats tan sorprenents com la publicació d'estats, similars a les Històries d'Instagram, els desenvolupadors de l'aplicació han centrat els seus esforços en facilitar la navegació i el funcionament per als usuaris.

La principal modificació és la possibilitat de reproduir les notes de veu en un segon pla. D'aquesta manera ja és possible navegar per altres aplicacions mentre escoltem els missatges o fins i tot apagar la pantalla del mòbil, en lloc d'haver d'esperar en la conversa.

Una altra novetat és la inclusió d'un giny que ens permetrà accedir a les converses més recents, així com veure els nous estats que s'han publicat. Per afegir aquesta opció només serà necessari mantenir premut la icona de WhatsApp, encara que també es pot posar en funcionament des de l'apartat específic de widgets al centre de control.

Per si això fos poc, la nova versió per iOS permetrà als usuaris posar-se en contacte amb els desenvolupadors de manera directa en cas de produir-se algun problema amb el funcionament de l'app.