L'EMPORDÀ renova la seva versió mòbil i millora el seu disseny adaptatiu perquè els lectors puguin navegar còmodament des del seu mòbil en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

A la piscina, a la muntanya, al parc... A partir d'ara es podrà accedir a tota la informació local de la demarcació de Girona i als millors continguts i serveis d'utilitat d'una manera més senzilla i intuïtiva, pensada per als lectors.

Entre les principals novetats destaca la millora en la navegació. Ara, amb un lleuger desplaçament horitzontal es podrà accedir a totes les seccions del web i també es podrà navegar entre notícies des del propi contingut, de manera que es podrà passar ràpidament d'una informació a una altra.

Així mateix, per fer l'experiència més fàcil i dinàmica, només fent un clic al menú es podran consultar d'un cop d'ull totes les seccions del web i es podrà navegar còmodament entre elles per accedir als continguts que més s'adapten a les necessitats de cada lector.

Amb un desplaçament horitzontal es poden consultar les seccions i les notícies.

La visualització de les notícies a la portada també s'ha renovat. Així, s'han agrupat per blocs i s'han adaptat a les preferències dels usuaris segons les diferents franges horàries del dia i segons els hàbits de consum de les seves necessitats informatives i de serveis.

D'aquesta manera, a la part superior s'hi podran trobar les informacions més destacades del dia, mentre que a la resta del web s'hi podran consultar altres continguts d'interès agrupats per temàtiques i blocs de continguts personalitzats per a cada lector en funció de les seves preferències i aficions: Continguts per a tu.

Accés a serveis d'utilitat

Accés a serveis d'utilitat

Una altra de les novetats que es poden trobar a la nostra versió mòbil és l'agrupació de tots els serveis, que seran accessibles només fent clic a la icona incorporada a la capçalera del web.

A més, a la part inferior de la pantalla hi ha accessos directes als serveis que més poden interessar als lectors en funció de la franja horària.

Es tracta d'una nova experiència de navegació amb la qual els nostres lectores estaran més i millor informats i podran accedir als continguts que més els interessin allà on vulguin i quan vulguin d'una forma més senzilla, intuïtiva i còmoda.