23 de novembre de 2017
23.11.2017
40 Años
40 Años
Figueres

L'EMPORDÀ, ara al teu WhatsApp per rebre diàriament notícies locals

Afegiu el 659 278 087 a l'agenda del telèfon i doneu-vos d'alta al nou servei

04.12.2017 | 12:58
L'EMPORDÀ, ara al teu WhatsApp per rebre diàriament notícies locals

El Setmanari de l'Alt Empordà estrena un nou canal de comunicació amb els seus lectors a través del popular servei de missatgeria WhatsApp, amb el qual aquest setmanari enviarà les notícies locals més importants del dia. El canal d'alertes arrenca avui 4 de desembre. Tot i això, ara els lectors interessats a rebre les novetats informatives en el seu mòbil ja poden inscriure's al servei. Amb aquesta iniciativa volem fer un pas més en la relació amb els lectors, apropant l'actualitat comarcal de forma còmoda i immediata.

Tots els lectors es poden inscriure gratuïtament en el servei de WhatsApp guardant el número de l'EMPORDÀ en els seus contactes -659 278 087- i enviant un missatge per WhatsApp que inclogui nom i cognoms. En un període inferior a 72 hores rebran missatge de benvinguda. A partir del dilluns 4 de desembre aquest servei s'engegarà amb l'enviament de dos missatges al dia, tret que l'actualitat demani augmentar aquesta xifra. Aquest servei funcionarà de dilluns a divendres.

Les dades de les persones que s'inscriguin a aquest canal de WhatsApp estaran sempre a resguard de la Llei de Protecció de Dades i podran donar-se de baixa d'aquest servei en qualsevol moment. Amb un simple missatge al número de telèfon 659 278 087 i la paraula «BAIXA» es tramitarà la petició i deixarà de rebre les notificacions.

Servei innovador


Aquest servei de WhatsApp constitueix dins del sector de la comunicació a l'Estat, una innovadora iniciativa d'Editorial Premsa Ibérica, grup al que pertany l'EMPORDÀ. Amb aquesta iniciativa, es podrà sumar un nou mitjà per apropar-se encara més als lectors. Espanya és l'estat europeu en el que més s'utilitza WhatsApp i l'ús del servei de missatgeria per llegir i compartir notícies està creixent entre els ciutadans. De fet, només Facebook el supera com a font per accedir a les notícies, segons un estudi realitzat per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència. El 98% dels usuaris espanyols de móbils intel·ligents l´usa com a servei de missatgeria. Al món, només s´utilitza més a Sudàfrica, Singapur i Hong Kong. El telèfon mòbil i WhatsApp conformen ja elements habituals en la vida diària dels ciutadans com a mitjà per conèixer de manera ràpida el que passa en el seu entorn. Amb aquesta iniciativa, Setmanari Empordà suma un nou mitjà per apropar-se encara més als lectors i aproximar-los les novetats de l'actualitat diària.

Passsos per inscriure's al servei

Donar-se d'alta en el nou servei de WhatsApp del Setmanari de l'Alt Empordà és molt senzill seguint aquestes tres indicacions:

  1. Afegeix el número de telèfon 659 27 80 87 a l'agenda de contactes del teu telèfon mòbil amb el nom que més t'agradi (per exemple, EMPORDÀ WhatsApp). Les teves dades sempre estaran a resguard sota la Llei de Protecció de Dades.
  2. Envia un missatge per WhatsApp al número ja guardat, indicant el teu nom i cognoms. Rebràs al llarg de les següents 72 hores un missatge de benvinguda per confirmar que ja ets membre
  3. Gaudeix del servei. No saturarem la teva WhatsApp. De dilluns a divendres, rebràs cada dia dos alertes informatives, tret que l'actualitat requereixi augmentar aquesta xifra.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema