2K ha anunciat que el base dels Cleveland Cavaliers Kyrie Irving serà l'atleta de portada a nivell mundial de 'NBA 2K18', la pròxima entrega de la sèrie de videojocs de simulació de l'NBA que estarà disponible el 15 de setembre de 2017. Aquesta és la primera aparició d'Irving en una portada de NBA 2K, i coincideix amb un moment culminant en la seva carrera.

Kyrie va ser nomenat Rookie de l'Any de la NBA en la temporada 2011-12 i MVP de l'All-Star Game de la NBA el 2014. A més, va resultar decisiu en la històrica remuntada dels Cavaliers per alçar-se amb el campionat NBA de 2016, liderant la anotació del seu equip amb 27,1 punts per partit.

"Tothom sap que sóc un àvid jugador d'aquesta franquícia i és un honor per a mi convertir-me en l'atleta de portada de NBA 2K18", comentava Irving, que té la mirada posada en guanyar el seu segon anell consecutiu. "Aparèixer en portada és un somni fet realitat, i estic desitjant dominar la pista virtual al costat de tots els meus fans aquesta tardor".

Recordar que el membre de l'Hall of Fame Shaquille O'Neal serà l'atleta de portada de l'Edició Llegenda, que comptarà amb edició física i digital exclusiva amb articles i continguts per al joc de Shaq.

'NBA 2K18' estarà disponible per a PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch i Windows PC.