L'aplicació de missatgeria WhatsApp segueix afegint noves funcions per completar la seva interfície. En la versió oficial de l'aplicació per a dispositius Android, que ja està disponible a Google Play, la companyia ha afegit una eina que permet ressaltar tres xats i fixar-los a la part superior de la llista de converses de l'usuari en l'aplicació.

Per activar la nova funció només cal mantenir premuda una conversa fins que es desplegui el menú d'opcions. S'hi ha afegit la icona d'una xinxeta que en seleccionar-se manté el xat triat sempre a la part superior, encara que hi hagi missatges més recents en altres converses.

Al costat de la conversa es mostra la icona de la xinxeta per il·lustrar que es tracta d'un xat fixat. L'aplicació només permet seleccionar d'aquesta forma tres converses, i quan s'intenta fixar una quarta avisa l'usuari que ha de desactivar la funció d'alguna de les que abans havia seleccionat.

La funció ha arribat de forma final als usuaris després d'haver passat a principis de mes a formar part d'una beta distribuïda per la companyia entre només un petit grup d'usuaris que proven les novetats abans del seu llançament.

De moment, la novetat està disponible només en la versió per a dispositius Android. Pot instal·lar manualment a través del Google Play o automàticament si es té aquesta funció activada. De moment, WhatsApp no ??ha afegit la nova eina a la seva versió per iOS, i no ha informat de quan podria fer-ho.