Sense previ avís i per sorpresa, Nintendo ha revelat el llançament de la nova New Nintendo 2DS XL, una revisió de la portàtil 2D que es posarà a la venda el proper 28 de juliol en territori europeu per una mica menys de 150 euros.

La nova plataforma, que s'assembla estèticament al model 3DS, comptarà amb la mateixa mida de pantalla, és a dir 4,88 polzades, un pes que ronda els 260 grams, palanca C i botons ZL / ZR, així com a lector NFC integrat a la pantalla tàctil.

En el seu llançament, estarà disponible a les combinacions negre / turquesa i blanc / taronja, i com és habitual, comptarà amb tres grans títols en la seva posada de llarg:'Hey! PIKMIN', la nova aventura del capità Olimar i els simpàtics Pikmin,'Brain Training Infernal del Dr. Kawashima'y'Miitopia', el títol per als amants de'Tomodachi Life'.

De la mateixa manera serà compatible amb la biblioteca de jocs de Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS i Nintendo 2DS, inclosos els de personatges i franquícies com Mario, Peach, Yoshi, Kirby, Pokémon, Fire Emblem, Mario Kart, Super Smash Bros., Animal Crossing o The Legend of Zelda.