Diuen que mai és tard si aquesta és bona, i per aquest motiu no podem fer res més que felicitar-nos perquè WhatsApp, l'empresa de missatgeria més important del planeta amb més de 1.000 milions d'usuaris, permetrà fer videotrucades.

En un comunicat oficial emès per la companyia s'ha informat que la nova funcionalitat arribarà "en els pròxims dies" mitjançant una actualització gratuïta, afegint així aquesta opció a les ja existents de trucada i missatgeria.

Per fer les videotrucades tan sols caldrà prémer l'actual botó de trucada, del qual sortirà un menú que ens preguntaran si volem fer-la per veu o vídeo. Aquesta nova funcionalitat no suportarà de moment les videotrucades de grup, cosa que sí permeten ara mateix aplicacions també gratuïtes com Skype.

La filial de Facebook permetrà amb aquesta nova funcionalitat tenir un dels serveis més demandats pels usuaris de tot el món. No s'ha dit la data exacta a causa del repte que suposa implementar videotrucades en dispositius de diferents marques, models i èpoques, però segons es desprèn del comunicat serà en els pròxims dies. Tampoc s'ha dit quines versions d'Android o d'iOS -iPhone- seran compatibles, encara que es confirma que no hi haurà cap incompatibilitat entre diferents plataformes.