Sony Interactive Entertainment a través del Bloc PlayStation, ha ofert interessants detalls per als usuaris que vulguin transferir els jocs, dades i ajustos de PlayStation 4 a la nova versió PlayStation 4 Pro. En primer lloc, des de la companyia indiquen que serà necessari disposar d'un cable LAN (es ven per separat), tenir les dues consoles enceses i accés a una xarxa d'Internet de banda ampla.

Haurem d'assegurar-nos que la versió del programari del sistema és la 4.0 o superior, una versió que hauríem de tenir automàticament si ens connectem regularment en línia, però per assegurar-nos, podrem accedir a 'Ajustes' i desplaçar-nos fins 'Actualización del software del sistema'. El següent pas serà encendre les dues consoles PS4 i assegurar-nos que estan connectades a Internet, bé per Wi-Fi o mitjançant un cable LAN, per poder iniciar sessió en PlayStation Network.

Per transferir les dades, només caldrà connectar el televisor a PS4 Pro, iniciar sessió en la nova consola amb el teu ID de PSN i contrasenya per començar. Un cop fet aquest pas, PS4 Pro detectarà que estàs iniciant sessió en una nova consola amb el teu ID de PSN i apareixerà una pantalla en la qual et demanarà que indiquis si vols començar a transferir dades des de la teva altra consola. Segueix les indicacions que apareguin en pantalla per confirmar que vols iniciar el procés de transferència i, després, deixa pitjat el botó d'encesa de la consola vella (fins que escoltis un xiulet) per preparar les dades.

A continuació, caldrà connectar les dues PS4 mitjançant un cable LAN en els seus respectius ports, situats a la part posterior de la consola. De forma alternativa, també es podrà connectar cada PS4 al router amb dos cables LAN. El procés de transferència serà exactament el mateix. El següent pas serà seleccionar el contingut que vols transferir, aplicacions o jocs, dades guardades, captures de pantalla, vídeos, temes i ajustos.

Finalment, et demanarà si vols activar la nova consola com PS4 principal. Això permetrà descarregar actualitzacions automàticament, pujar dades de partides guardades a l'emmagatzematge en línia de PS Plus i compartir contingut amb altres usuaris.