La 'Europe Code Week', setmana del codi europea, és una iniciativa que té com a objectiu dur coneixements de codi i del món digital a tothom de manera divertida i motivadora. Aquest any té lloc entre el 15 i el 23 d'octubre.

Tallers gratuïts

Afegint-se a l'esdeveniment europeu, Edukbits oferirà tallers gratuïts d'introducció a la programació, on s'aprendrà a fer un petit videojoc en 3D. El taller, enfocat a participants a partir de 7 anys fins a adults, tindrà aproximadament una hora de durada i es realitzarà el proper dissabte 15 d'octubre entre les 10h i les 13 h al seu local del carrer Salvador Espriu.

Per assistir-hi només cal inscriure's al web d'Edukbits.

Per què aprendre a programar?

Vivim en un món on la tecnologia avança a una gran velocitat. La manera en la que treballem, ens comuniquem, comprem i pensem ha canviat molt en poc temps. Per tal de poder assumir i entendre aquest canvis tant ràpids i entendre el món que ens envolta, no només hem d'aprendre a entendre com funciona la tecnologia, sinó que també cal desenvolupar habilitats i capacitats que ens ajudin a adaptar-nos a aquesta nova era. Aprendre a programar ens ajuda a explorar, crear i entendre com funcionen les coses, ja sigui per feina o diversió, i, a més, ens permet donar sortida a la nostra creativitat i a treballar de forma col·laborativa amb persones fantàstiques, tant properes com d'arreu del món.