El sistema de missatgeria instantània més popular incorpora una novetat en el seu sistema de trucades de veu que intentarà millorar la comunicació entre usuaris que no estiguin connectats a la xarxa.

Alguns esperaven ja l'arribada de les trucades de vídeo però sembla que WhatsApp les segueix retardant. Si són certs els rumors, aquest sistema de veu i vídeo podria estar llest per a finals de l'any 2016 o principis de 2017. Però això no vol dir que la xarxa de missatgeria instantània més popular deixi d'innovar.

El seu últim avanç ha estat la incorporació dels missatges de veu per a aquells usuaris que no responguin a les trucades voIP -nom que reben les comunicacions de veu mitjançant wifi o 3G-. Es tracta dels clàssics missatges de bústia de veu com els que es poden deixar en les trucades convencionals entre telèfons mòbils i fixos. Però ... com funcionen?

Primer fes la crida

El sistema de bústia de veu de WhatApp funciona de manera molt similar a com ho fa una bústia de veu tradicional. L'usuari realitza la trucada per aquesta aplicació i, si aquesta no és acceptada, automàticament apareix l'opció de deixar un missatge d'àudio -tal com es veu en la fotografia-.

La bústia funciona com els missatges d'àudio

Fins al moment quan un usuari no recollia l'anomenada només es donava l'opció de tornar a intentar la trucada o deixar un missatge escrit, en aquest sentit, WhatsApp vol sumar les possibilitats i fer un pas més cap a les comunicacions ràpides i efectives.

El receptor del missatge podrà sentir-ho de la mateixa manera que escolta els ja existents missatges d'àudio. N'hi haurà prou amb fer clic a 'Play' per poder escoltar-lo.