OSVR, la plataforma de programari lliure de Realitat Virtual en dispositius informàtics per a jocs i qualsevol altra experiència formativa, ha revelat el catàleg de títols de SteamVR que tindràn la seva corresponent adaptació a la realitat virtual.

Entre els títols desvetllats destaca el famós 'Team Fortress 2 ', el joc de trets en primera persona desenvolupat i publicat per Valve, en el qual els jugadors poden triar qualsevol dels 9 personatges existents per gaudir de partides per equips. En la mateixa línia també hi haurà 'Half-Life 2 ', el llegendari shooter en primera persona, que també s'obre pas en el dispositiu. La seqüela de l'històric 'Half Life' ens tornarà permetre lluitar al costat de Gordon Freeman per alliberar la raça humana d'una invasió des d'una altra dimensió.

Per la seva banda, 'Elite: Dangerous', el simulador espacial de Frontier Developments que ha superat els 1,4 milions de còpies venudes entre les plataformes de PC, Mac i Xbox One, també comptarà amb un suport natiu complet per a SteamVR. Llançat per a PC el desembre de 2014, el títol ha rebut actualitzacions regulars després del seu llançament.

Tampoc faltarà la velocitat i el pilotatge extrem amb 'Live for Speed', el simulador de carreres on els jugadors poden experimentar la velocitat i competició amb tota mena de detalls molt realistes, així com gaudir de cotxes llicenciats últim model com el BMW Sauber F1.06 o el Volkswagen Scirocco.