22 de febrer de 2016
22.02.2016
Mobile World Congress

Samsung desvetlla a Barcelona els detalls del nou Galaxy S7

Mark Zuckerberg apareix per sorpresa durant la presentació

22.02.2016 | 10:56
Samsung desvetlla a Barcelona els detalls del nou Galaxy S7
Mark Zuckerberg, durant la presentació del Samsung Galaxy S7.

Samsung ha triat un any més Barcelona per realitzar la presentació mundial dels seus bucs insígnia: el Galaxy S7 i el Galaxy S7 Edge. L'acte ha comptat per sorpresa amb la participació del fundador de Facebook, Mark Zuckerberg, qui ha destacat el potencial de la realitat virtual com a plataforma social en un futur proper. Les principals novetats respecte als predecessors S6 i S6 Edge són una millora en la càmera –amb més velocitat d'obturació i millor enfocament-, resistència a l'aigua i la possibilitat d'introduir una targeta de memòria externa. Centenars de persones han assistit a l'acte, en un Centre de Convencions Internacional de Barcelona inundat de càmeres i periodistes d'arreu del món.

Els nous mòbils de Samsung incorporen una càmera amb un sensor de doble píxel, que permet fer fotos amb més nitidesa i resolució, i milloren en rapidesa i en autonomia. A més, són resistents a l'aigua i a la pols i recuperen la targeta de memòria, característiques que ja tenia el Galaxy S5 però que l'S6 va perdre. Així, es podrà ampliar els 32 GB de memòria interna fins als 128 amb la incorporació d'una SD.

L'S7 medeix 5,1 polzades i l'S7 Edge, 5,5. Aquest darrer té els contorns més arrodonits, com el seu predecessor S6 Edge. Com a novetat, també s'incorpora una aplicació de Samsung per poder fer pagaments i gestionar les targetes de crèdit. Els nous mòbils es posaran a la venda a mitjan març.

D'altra banda, Samsung també ha presentat aquest diumenge una nova càmera de vídeo per gravar en 360 graus, la Gear 360. Està pensada perquè, un cop s'hagin gravat les imatges, es puguin veure a les ulleres de realitat virtual de Samsung Gear VR De fet, cadascun dels assistents a la presentació ha pogut provar les ulleres, ja que n'hi havia unes enganxades a cada cadira.

Per crear aquestes ulleres de realitat virtual Samsung es va associar amb Oculus, propietat de Facebook. És per això que Zuckerberg ha aparegut per sorpresa durant la presentació. El fundador de Facebook ha dit que vol gravar amb una càmera de 360 graus els primers passos de la seva filla perquè després els seus avis ho vegin amb realitat virtual.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook