LG ha presentat al Mobile World Congress de Barcelona el G5, un mòbil modular que permet extreure la bateria en pocs segons o que s'hi afegeixin diversos dispositius per convertir-lo, per exemple, en una càmera de fer fotos professionals o en un equip de música Hi-Fi. El llançament d'aquest model s'emmarca dins l'estratègia de la companyia sud-coreana d'elevar al màxim les experiències de l'usuari. Pel que fa a característiques, la seva pantalla és de 5,3 pulagades, té una RAM de 4 GB i un processador de vuit nuclis. La memòria interna és de 32 GB i és ampliable amb una targeta. A més, té dues càmeres a la part del darrere: una amb una lent estàndard de 78 graus i una altra gran angular de 135 graus -la més gran que hi ha disponible en un telèfon intel·ligent. Una altra de les novetats destacades del G5 és la incorporació de la tecnologia 'always on', que permet veure de forma immediata les notificacions sense encendre el telèfon.

Entre els dispositius que es poden connectar al G5 hi ha la càmera LG CAMP Plus que es pot connectar a través d'una ranura de la bateria, cosa que permet que es pugui manipular de forma més còmoda. A més, compta amb un enfocament automàtic intuïtiu i un bloqueig de l'exposició, unes característiques que habitualment hi ha a les càmeres digitals independents. Quan aquest mòdul es connecta al telèfon li proporciona una capacitat de bateria addicional d'1.200 mAh .

El segon dispositiu disponible és l'LG Hi-Fi Plus amb B&O Play, un reproductor d'àudio d'alta fidelitat desenvolupat amb la col·laboració de Bang & Olufsen.