Pràcticament ja s'havien filtrat tots els detalls sobre el nou telèfon de gamma alta de la coreana LG, però pocs van encertar amb les autèntiques novetats que LG ha presentat aquest diumenge arribarien de la mà de tercers.

El LG G5 és sens dubte un telèfon sorprenent. El seu disseny d'alumini unibody -d'una peça- ofereix una de les característiques més sorprenents que es puguin imaginar: una bateria intercanviable. I és que, encara que pugui sonar a poca cosa, la descoberta d'enginyeria que els nois de LG han realitzat per aconseguir una bateria intercanviable en un telèfon d'una peça és quelcom realment increïble.

Aquesta característica tan demandada en un mercat en el qual la durada de la bateria és possiblement un dels problemes més habituals, el fet de poder portar una segona bateria carregada damunt, prima i lleugera, no és una qüestió per prendre's a la lleugera.

Característiques del LG G5. FOTO: DAVID ARRÁEZ

Però si hi ha alguna cosa que ha sorprès realment del nou LG G5 és la gran quantitat de nous accessoris que l'acompanyen. Des d'una càmera capaç de fer fotos de 360º fins a unes ulleres de realitat virtual realment lleugeres, el millor del LG G5 és possiblement tot allò que s'ha desenvolupat en col·laboració amb grans empreses del sector, amén del seu connector USB Type-C que serà el proper estàndard de connexió en el sector.

Un so Dolby desenvolupat conjuntament amb Bang & Olufsen, un comandament per a drones creat al costat de Parrot, un nou processador el triple de ràpid i capaç d'oferir velocitats de connexió més ràpides, i la càmera ja esmentada anteriorment, capaç de realitzar fotos de 360º, són solament algunes de les noves característiques d'aquest terminal que, sens dubte, farà molt soroll al llarg d'aquest any.